Правник во одделот за Правна служба

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Нашиот кадар на вработени опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија.

АПАВЕ има потреба од Правник кои ќе се придружи на нашиот тим во Одделот за Правна служба.

Потребни квалификации:

–    Високо образование, Правен Факултет – насока: меѓународно право
–    Одлично познавање на англиски јазик. Француски јазик би бил предност.
–    Задолжително познавање на компјутери (MS Office)
Дополнително, отворена е и втора работна позиција за Правник со насока – работни односи.

Како предност ќе се сметаат:

–    Работното искуство во областа на меѓународно право
–    Интернационална комуникација
–    Спремност за патување во странство на подолги релации

Сите заинтересирани за работа во меѓународна компанија и динамична средина треба да испратат кратка биографија до: recruitment.3@apave.com
Успешните кандидати ќе бидат најпрво повикани на иницијален разговор и тестирање на основните познавања во својата професија.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password