Author Details

На 14 јануари кога го празнувавме Обрезанието по тело на Спасителот наш Господ Исус Христос  и споменот  на Светиот Василиј...

Повеќе

Во изминатиот исклучително критичен период на пандемијата со коронавирус, кога целокупниот здравствен систем се соочуваше со огромен наплив на...

Повеќе

„Си нè посетил од висините, Спасителу наш, Истоку на истоците, и оние што беа во темнина и сенка смртна...

Повеќе

Македонија ќе настапува на Европско во фудбал. Тоа е моментот кој целокупната македонска јавност, па и онаа што помалку...

Повеќе

Британскиот амбасадор и прв медијатор во грчко-македонските односи за државното име Македонија, Робин О’Нил, за форумот “Гласот на народот“...

Повеќе

Британскиот амбасадор и прв медијатор во грчко-македонските односи за државното име Македонија, Робин О’Нил, за форумот “Гласот на народот“...

Повеќе

Викендот без ДДВ кој е планиран за празничниот викенд од 10 до 12 октомври впрочем треба да опфати повеќе од...

Повеќе

Владатата ќе даде платежни картички Купувам домашно на 283.000 граѓани на државата во вкупна вредност од 27,6 милиони евра....

Повеќе

Продолжениот викенд 10, 11 и 12 октомври ќе биде викенд без ДДВ за сите граѓани, мерка што ја најавивме...

Повеќе

Четвртиот пакет мерки за поддршка на економијата ќе биде објавен денеска, а дел од мерките ќе бидат даночни олеснувања...

Повеќе

Page 1 of 125

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password