ПРОДАВАЧ ВО КНИЖАРНИЦА

Потребни квалификации:
• Завршено високо образование (книжевност ќе се смета за предност)
• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Познавање на англиски јазик

Потребни способности и вештини:
• Одлично познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
• Одлични организациски способности
• Вештини на продавање
• Комуникативност, отвореност, љубезност
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност
• Подготвеност за работа во смени

Рок на огласот – 20.09.2018

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk
Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password