ЈВСНет ДООЕЛ има потреба од 2 инженери и еднен техничар

Заинтересираните лица кои ќе конкурираат треба да ги задоволат следните барања:

1.    Дипломиран инженер по електротехника или информатичка технологија (или друга струка доколку има предходни познавања од бараната област),

2. Техничар електротехника или информатичка технологија (или друга струка доколку има предходни познавања од бараната област),

–    Да има познавање од областа на компјутерските мрежи,
–    Да има познавање од оперативен систем Windows & Linux,
–    Минимум 1 година работно искуство,
–   Да поседува возачка дозвола од Б категорија.

Кандидатите да испратат CV и мотивационо писмо на ел.пошта event@jvsnet.com.mkнајдоцна до 13.09.2018.
За сите потребни информации може да се обратите на погоре дадената ел.пошта секој работен ден од 8:00 до 16:00

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password