Уште 10 пациенти од Геријатрија заразени од корона вирус

По направените тестирања во Геронтолошкиот завод во Скопје, бројката на пациенти заразени со корона вирус се искачи на 15.

Денеска резултатите покажале присуство на корона вирусот уште кај 10 лица, пренесува ТВ24.

„Се работи за асимптоматски случаи, ќе бидат изолирани во Заводот со кадар што ќе работи таму со нив“ – рече министерот Филипче.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password