ПИРОМАН СЕ СНИМА КАКО ПАЛИ ВО ПРИРОДА И ГО СПОДЕЛИ ВИДЕОТО НА ТИКТОК (ВИДЕО)

Тинејџер на социјалната мрежа ТикТок која воглавно се користи за забавни видеа сподели видео на кое се гледа како со запалка потпалува грмушки и го снима пожарот кој го предизвикал.

На видеото не се гледа за која локација се работи. Граѓаните на социјалните мрежи масовно го споделуваат видеото со надеж дека надлежните органи ќе преземаат соодветни мерки.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password