Мицкоски од Штип: Ова е битката на нашата генерација

Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот, неговите следбеници и следбениците на идејата да го видат на колена, но јас имам еден одговор на тоа- ако претседателот и лидерот на клекне пред луѓето кои ја следат каузата и идејата за Република Македонија и за независна Република Македонија, тогаш не ја заслужува нивната доверба.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password