Апел за помош: Малата Анастасија треба да се оперира

Сто илјади евра треба да се соберат за операцијата на малиот ангел, двегодишната Анастасија од Валандово која се бори со тешка форма на тумор. Операцијата ќе буде во Турција.

Повикот за помош се шири на медиумите и на социјалните мрежи, поради тоа што родителите не можеле да ја платат операцијата.

Отворена е донаторска сметка, броеви за донација на операторите Телеком и А1, исто така отворена е Gofundme кампања.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password