Црвенковски: Знам дека имате многу причини за незадоволство

Знам дека имате многу причини за незадоволство од функционирањето на актуелната власт. Знам дека имате уште повеќе причини за незадоволство од функционирањето на сите досегашни власти, вели екс-лидерот на СДСМ, Бранко Црвенковски.

-Но односот кон политичарите и политичките партии се искажува на избори. На 30-ти септември е нешто сосема друго. На овој референдум ќе се одлучува, не кој ќе владее, туку кој пат кон иднината како држава ќе го избереме, истакна тој.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password