Србија за 1-ви Мај воведува полициски час од четврток до понеделник

Српската влада објави дека за прзникот 1-ви мај водедува подолг полициски час. Како што информираат  забраната за движење ќе започне од четврток попладне и ќе трае до понеделник.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password