(Видео) Кој цар е Лени Кравиц: Еве како се шеташе низ Скопје

Познатиот пеач Лени Кравиц е во Скопје, а на социјалните мрежи објави видео во кое тој се шета низ Скопската чаршија, пее песни, се фотографира со минувачи, дели автограми.

Навистина голема ѕвезда со убави манири

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password