Охридска банка има нов претседател на Управниот одбор

Нина Неданоска е новоизбраниот претседател на на Упрваниот одбор на Охридска банка, соопшто банката на Македонска берза.

Измените во органите на управување следуваат по оставката на довчерашната претседателка на УО на Охридска банка АД Скопје Бранка Павловиќ.

Од банката информираат дека Неданоска е назначена по одлука на Надзорниот одбор на Охридска банка АД Скопје а измената во УО стапува на сила на 7 ноември 2019.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password