Author Details

Овде си, за да придвижиш: како Референт за продажба (Sales Representative) ДБ Шенкер Македонија, централа ДБ Шенкер е глобален...

Повеќе

Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна...

Повеќе

Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15,...

Повеќе

Во јули просечната заработка во Црна Гора изнесувала 508 евра. Но, повисоки плати од просечните земале вработените во секторите...

Повеќе

Многу луѓе во земјава и на Балканот подигаат насади со лешници со надеж дека тој бизнис ќе им донесе...

Повеќе

„Уни банка“ силно конкурира на кредитниот пазар. За шест месеци го зголемила кредитирањето за 30 милиони евра односно за...

Повеќе

Островот е топ туристичка дестинација која ја посетуваат молиони туристи од сите делови на светот, особено од Велика Британија,...

Повеќе

Конзуларните претставништа на Германија во земјите од Западен Балкан не можат да стигнат да ги обработат барањата за виза...

Повеќе

Page 125 of 125

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password