Author Details

Во пресрет на нејзината посета на Македонија, германската канцеларка Ангела Меркел ќе обезбеди економски стручњаци кои ќе ја мониторираат...

Повеќе

Намален трошок за резервации, значајно зголемени останати приходи резулт

Повеќе

Овде си, за да придвижиш: како Референт за продажба (Sales Representative) ДБ Шенкер Македонија, централа ДБ Шенкер е глобален...

Повеќе

Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: Висока стручна...

Повеќе

Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15,...

Повеќе

Во јули просечната заработка во Црна Гора изнесувала 508 евра. Но, повисоки плати од просечните земале вработените во секторите...

Повеќе

Многу луѓе во земјава и на Балканот подигаат насади со лешници со надеж дека тој бизнис ќе им донесе...

Повеќе

Page 124 of 125

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password