Author Details

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор...

Повеќе

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: •    Познавање на Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDisign) •    Познавање на social media каналите (Facebook, Instragram)...

Повеќе

Акционерското друштво во државна сопственост за вршење на дејноста давање на услуги на воздухопловната навигација М-НАВ АД Скопје ќе...

Повеќе

Requirements to apply: – Have basic knowledge in researching required information using available resources – Excellent data entry and...

Повеќе

Заинтересираните лица кои ќе конкурираат треба да ги задоволат следните барања: 1.    Дипломиран инженер по електротехника или информатичка технологија...

Повеќе

Пејачката Туна се приклучи во кампањата на ЗОО-Скопје насловена како „За здрави и среќни животни”. Таа во придружба на...

Повеќе

Ќерката на композиторот и продуцент Јован Јованов, Малеа, тргна во прво одделение. Јован со  сопругата Николина, која е инженер...

Повеќе

Page 123 of 125

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password